Güreşçi öğrencilerimiz il ikincisi oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa açılan güreş kursunda öğrenciler Bursa'da yapılan yarışmalarda takım halinde il ikincisi oldular.

Yenişehir Koç Ortaokulu Yıldız Grekoromen güreş takımı 7 madalya alarak 96 puanla takım halinde il 2.'si oldu. Çalışmalarını, Beden Eğitimi Öğretmeni Şahabettin Yassıkaya önderliğinde sürdüren öğrenciler,  katıldıkları ilk turnuvada kazandıkları başarı sevinç yarattı.

 Daha 5 aya önce ilk kez bir araya gelen 15 öğrenciyle çalışmalara başlayan Yıldızlar Grekoromen Takımı, katıldığı ilk turnuvada Bursa'da yapılan il birinciliğinde 2 altın, 2 gümüş ve 2 bronz Madalya kazanarak takım halinde il ikincisi oldular.

TOKİ Orhangazi Ortaokulu’ndan yüz kilogramda İsmail Sevci ile seksen beş kiloda Koç Ortaokulu öğrencisi Denizhan Tezcan 1. Olurken yapılacak grup müsabakalarında Bursa’yı temsil edecekler.

Yenişehir Güreş takımının dereceye giren Koç Ortaokulu öğrencileri şunlar: 68 kiloda 2. Olan Süleyman Emre Yiğit, aynı kiloda 3. Olan Ömer Keklik, 75 kiloda 2. Olan Emirhan Yiğit, 85 kilo 2.si Ezel Tokaş ve 100 kilo üçüncüsü, Selim Öztürk.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Güreşçi öğrencilerimiz il ikincisi oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.