24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de Öğretmenler Günü münasebetiyle 24 Kasım 2013 Pazar günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker saat 13.00’da Heykel Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Yenişehir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı 25 Kasım 2013 Pazartesi günü saat 15.30’da Koç İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker’in açılış konuşmasını takiben İlçe Kaymakamı Süleyman Yılmaz günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.  Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen programda daha sonra “İçimizden Biri” bölümünde Müyesser İbrahim Sünnetçioğlu Ortaokulu öğretmenlerinden Halil Öztürk’ün anılarını anlattığı konuşma izleyenlerden büyük alkış aldı.

Sinevizyon gösterisi ve şiirlerin okunmasının ardından adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin töreni ile program sona erdi.

Öğretmenler Günü Kutlama Programına Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Yenişehir Garnizon Komutanı Albay Mesut Gündoğusu, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, ilçe protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.