Toki Ortaokulu’ndan 2. Bilim Fuarı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir TOKİ Orhangazi Ortaokulu 1 öğretim yılında 2'nci  "Tübitak 4006 Bilim Fuarı"nın açılış törenini gerçekleştirdi. Öğrencilerin hazırladığı projeler konuklardan yoğun ilgi gördü.

Açılış törenine, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hv. Trf. Albay Kadri Bahtiyar, Belediye Başkanı Davut Aydın, Belediye Başkan Vekili Mesut Bedel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Şube Müdürleri Emrullah Gül, Selami Çiçek, İrfan Karakuş, Okul müdürleri, daire amirleri ve İlçe protokolü katıldı. Okul Müdürü Hüseyin Acet, "Emeği geçen başta idareci, proje koordinatörü, danışman öğretmenlerimizi ve sorumlu öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Davetimize katılan tüm misafirlerimize ve tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz" dedi.

Öğrencilerin çalıştığı projelerin çok ilgi gördüğünü belirten Acet, "Bu tür etkinlikler onların araştırma, inceleme ve tasarım becerilerinin gelişmesinde çok katkı sağlıyor. Projelerin bir kısmı anket çalışması, bir kısmı inceleme, diğer kısmını da tasarım alanında gerçekleştirdiler. Toplam 21 proje hazırladılar. 9'u araştırma, 4'ü inceleme, 8'i de tasarım projeleri" diye konuştu.

Acet çalışmaların sergilendiği etkinlikte 20 öğretmen ve 77 öğrencinin görev aldığını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Toki Ortaokulu’ndan 2. Bilim Fuarı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.