Bursaspor Köprühisar’da öğrencilerle buluştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Bursasporlu Taraftarlar Derneği’nin davetlisi olarak Yenişehir’e gelen Bursaspor teknik Direktörü Hikmet Karaman ve beraberindeki heyet, Köprühisar Atatürk İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Dernek Başkanı Orhan Torun ile birlikte okul öğrencileriyle sohbet eden Karaman, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Bursaspor’un 50 yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Yenişehir Köprühisar Atatürk ilköğretim okuluna yapılan anlamlı ziyarete Bursaspor teknik direktörü Hikmet Karaman ve Bursaspor Yöneticisi İlhan Uslu katıldı. Hikmet Karaman sınıfları dolaşıp öğrencilerle sohbet edip öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Okulun kız öğrencileri Hikmet Karaman’a Çiçek verdi ve “ Hikmet hoca bizi Avrupa’ ya götür” şeklinde tezahüratı yaptı. Hikmet Karaman yapılan bu anlamlı ziyaretten ders çıkarmak gerektiğini ve forması yırtık bir öğrenci gördüğünü benim ülkemin öğrencisi böyle olmamalı üniformasını değiştirmelerini istedi ve Öğrenciyi Ailesi ile birlikte maça davet etti.

Bursaspor yöneticisi ilhan Uslu da yaptığı değerlendirmede, amaçlarının,  daha fazla çocuğumuzun Bursaspor’ u sevmesini sağlamak olduğunu söyledi ve “ bu doğrultuda 50. yıl komisyonu olarak okul ziyaretimizin ilkini bugün Yenişehir Köprühisar ilköğretimini ziyaret ederek başladık.  Yenişehir Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanımız Orhan Torun’a bu organizasyondaki etkinliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bursaspor Köprühisar’da öğrencilerle buluştu

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.