29 Ekim Kadınları Derneği’nden gazetecilere ziyaret

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü çeşitli ziyaret ve etkinliklerle kutlandı. Yenişehir'de de 29 Ekim Kadınları Derneği Şube Başkanı Serpil Kayar ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Orhan Efe, Ayrıntı gazetesi sahibi Hüseyin Şentürk ve gazeteci yazar Gürhan Adana'yla bir araya geldiler. Kayar, Sizleri bu çok önemli görevi ilkeli ve en doğru şekilde yerine getirmeye çalışan basın emekçileri olarak kutluyoruz" dedi.

Anadolu Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Orhan Efe de gazetecilerin son yıllarda karşılaşmış olduğu güçlükleri anlattı. Gazetecilik yayıncılığının özellikle son yıllarda artan maliyetler karşısında büyük zorluklar yaşadığını ifade eden Efe, "Anadolu basını, adeta bir destan yazar gibi büyük bir mücadele örneği veriyor" diye konuştu.

29 Ekim Kadınları Derneği Yenişehir Şube Başkanı Serpil Kayar ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede görev yapan gazetecileri 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaret ettiler. Anadolu Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Orhan Efe, Ayrıntı gazetesi sahibi Hüseyin Şentürk ve gazeteci yazar Gürhan Adana'yla bir araya gelen Dernek Başkanı Kayar, "Sizleri bu çok önemli görevi ilkeli ve en doğru şekilde yerine getirmeye çalışan basın emekçileri olarak kutluyor ve gerçek bayram diyebileceğimiz çalışma günleri diliyoruz" dedi.

Kayar şunları kaydetti: "Yıllar önce zorlu mücadeleler ve kararlılıkla alınan haklarımızı kutladığımız ve hak ettiğimiz için bayram adını verdiğimiz birçok mesleği ait özel gün, son günlerde eski kazanımların kaybedildiği, mağduriyetlerin, baskının arttığı, yeniden birer hak aramasına, var olma mücadelesine dönüşürken, gazetecilik de bu mesleklerin en başında gelenlerden oldu."

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
29 Ekim Kadınları Derneği’nden gazetecilere ziyaret
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.