Emlakçı Kadının Katil Zanlısı Yakalandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Y13102015emlakcienişehirli Emlakçi kadının katil zanlısı yakalandı. 4 Haziran günü kaybolan ve aracı İznik Gölü kıyısında terk edilmiş bulunan 51 yaşındaki Sadiye Şensözlü’nün katil zanlısı 44 yaşındaki İ.E.’nin 385 güvenlik kamerası izlendiği ve konuyla ilgili 176 kişinin ifadesinin alındığı öğrenildi.

Polisteki sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenilen zanlı, cesedi attığı yeri tarif etti ama polis cesede ulaşamadı. Bölgede bulunan saç ve deri örneklerinin yapılan aramada Şensözlü’ye ait olduğu sanılıyor.
Bursa polisi tarafından daha önce gözaltına alınan ve çelişkili ifadeler verdikten sonra serbest bırakılıp savcılıktan alınan izin ile takip edilen İ.E.’ı tekrar yakaladı. Dolandırıcılık ve adam yaralama suçlarından birçok kaydı bulunan daha önce 7 yıl cezaevinde yatan İsmail Erbarkır, daha önce kabul etmediği suçlamaları itiraf etti.
Yanında çalıştığı Sadiye Şensözlü ile aşk yaşadıklarını söyleyen İ.E.nin verdiği ifadede “Kendisi benden tabanca bulmamı istedi. Ben de buldum. Olay günü silahı nasıl kullanacağını ona göstermek için Orhangazi ilçesinde kırsal bir alana gittik. Tabancayı nasıl kullanacağını ona gösteriyordum ki, silah ateş aldı. Sadiye, göğsüne isabet eden kurşun ile öldü. Ne yapacağımı şaşırdım. Otomobilin içersindeki cesedin yanında oturup bir saat ne yapacağımı düşündüm. Ardından cesedi Bayır Köyü yakınlarında dere yatağına attım. Araçtaki kan izlerini sildim. Pas pasları farklı bir yere bıraktım. Cep telefonunu ise İznik Gölü’ne attım. Söylediğim gibi onu kaza sonucu öldürdüm” dediği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emlakçı Kadının Katil Zanlısı Yakalandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.