Ahmet Baştürk’ten ağır tahrik…

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Yenişehir Belediyesi’nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görev yapan Ahmet Baştürk’ün Taksim’de başlayan ve tüm Türkiye’ye yayılan Gezi Parkı direnişiyle ilgili olarak facebook sayfası üzerinden yaptığı paylaşımlar tepki topladı.

AKP’li Yenişehir Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Baştürk’ün “Gezi Parkı” eylemlerine ilişkin olarak çeşitli kaynaklardan yapmış olduğu “Devrimci gençlik hükümeti devirecekmiş, sizin devirebileceğiniz tek şey içki şişeleridir güldürmeyin beni hadi evinize uykusuz uykusuz,  ayyaş ayyaş gezmeyin sonra alkolle biber gazı karışınca ayakta duramayıp suda sörf yapıyorsunuz…” şeklindeki ağır tahrik içeren paylaşımları tepki topladı.

Demokratik haklarını kullanan halka yapılan ağır ithamlar halkın tümüne ait olan Yenişehir Belediyesi’nde görevli bir müdüre yakışmadığını hatırlatmak istiyoruz ve Baştürk’ün derhal görevinden istifa etmesi gerektiğini düşünüyoruz.

 

Baştürk’ün sayfasında paylaştığı bazı cümleler,

Ya Rabbi ülkemizde fitne çıkarmaya, bizim asıl kimliğimiz olan şeriatımıza, dinimize küfredenleri kahru perişan eyle, bu olayların asıl kaynağı olan siyonizmin de oyunlarını boz onlara fırsat verme Amin…

***

Devrimci gençlik hükümeti devirecekmiş….. Sizin devirebileceğiniz tek şey içki şişeleridir güldürmeyin beni hadi evinize uykusuz uykusuz ayyaş ayyaş gezmeyin sonra alkolle biber gazı karışınca ayakta duramayıp suda sörf yapıyorsunuz….

***

Tayyip istifa diye anıran eşşekler ne olacak istifa etse erken seçime gider % 70 le gelir. bu millet bunun hesabını size sormayacakmı.!!! sanıyorsunuz 3-5 zibidiyle yakıp yıkmakla iktidarmı olacagınızı sanıyorsunuz.??

***

Sen ey devrimci…

Camide içki içecek kadar şerefsiz..

Keşke bi kaç kişi ölse diyecek kadar ahlaksız..

Peygamberle dalga geçecek kadar zürriyetsiz..

Esnafı yağmalayacak kadar namussuz..

Namaza gidenleri taciz edecek kadar da haysiyetsizsin..

 

***

 

Gezi parkı eylemi ak partililerin birbirlerine daha da kenetlenmesini sağladı. Ak partili olmayan sağ görüşlülerin de ak partiye destek vermesini sağladı. Kemalistlerin her çırpınışı daha da dibe batmalarına sebep oluyor. Bu olaydan sonra oy oranımız %55′i aşacaktır.

 

***

 

Bu 3-5 çapulcu ayyaşın asıl rahatsız olduğu şey ‘Osmanlı Ruhunun’ tekrar dönüyor olmasıdır. Bu ülkede 2002 yılında Osmanlı Torunları yönetime el koydu. Ve ülke durmadan gelişti. Daha geçtiğimiz günlerde yarım asırdır bu ülkenin ensesinde boza pişiren IMF kovuldu. Kürt sorunu bitirildi ve PKK saldırıları bitti. Ekonomi harika gidiyor.

 

***

 

Örümceğin koruduğu Muhammed’i,

Ateşin yakmadığı İbrahim’i,

Kuyunun boğmadığı Yusuf’u,

Bıçağın kesmediği İsmail’i,

Gül Muhammet aşkına

Başbakanımızı koru yarabbim..amin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ahmet Baştürk’ten ağır tahrik…

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.