100. Yıl Cumhuriyet Kupası Şampiyonu Engelliler Derneği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de engelli bireylere farkındalık yaratmak amacıyla Yenişehir Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Gençlik Spor ilçe müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası sona erdi. 8 takımın yarıştığı turnuvanın şampiyonu Engelliler Derneği oldu.

100. Yıl Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası Finalinde karşı karşıya gelen Engelliler Derneği ile Yıldırım Gayri Menkul takımlarının mücadelesini Engelliler Derneği kazanarak şampiyon olurken turnuvayı, Yıldırım Gayri Menkul 2.‘nci, 100. Yıl Gençlik 3.’üncü, Şişecam ise 4.’üncü sırada bitirdi.

Turnuvanın kupa töreninde konuşan Belediye Başkanı Davut Aydın, “İlçemizde spor kültürünü yaygınlaştırmak, spor bilincini geliştirmek, gençlerimizi spora yönlendirmek, onları her türlü kötü alışkanlıktan korumak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla; İlçe Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığımız ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce “100. Yıl Cumhuriyet Kupası” sloganıyla düzenlenen Karma Voleybol Turnuvasında; 1.’inci olan Engelliler Derneği, 2.‘nci olan Yıldırım Gayri Menkul 3.’üncü olan 100. Yıl Gençlik 4.’üncü olan Şişecam sporcularını tebrik ediyorum. Voleybol Turnuvasına katılan tüm sporcularımıza, müsabakayı başarılı bir şekilde yöneten hakem ekibine ve ilçemizde sporun gelişmesi adına turnuvada emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
100. Yıl Cumhuriyet Kupası Şampiyonu Engelliler Derneği
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.