Öğrenme Şenliklerinde Belediye Zafiyeti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen hafta başında başlayan ve hafta sonuna kadar devam eden Öğrenme Şenlikleri programı tamamlandı. Etkinliğin ilk gününde, Tahirağa Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Türkü ve şarkı yarışması, ney ve bağlama dinletisi vardı.

Etkinlik programının açılışının yapıldığı yerin yeteri kadar düzenlenmemiş olması, etkinlikleri olumsuz etkiledi. Toz duman içinde yapılan açılış ve sonrasında yaşananlar, işin eğlence boyutunu bozdu. Etkinlik düzenleyicisi konumunda olan Yenişehir Belediyesi, yer hazırlığına gereken önemi göstermedi ve aynı alanda açılan stantlardaki ürenler toz içinde kaldı. Yenişehir Belediyesi bizzat içinde yer aldığı bir organizasyonda, kolay olanı bile başaramadı. Yüz metrekarelik bir alanı, tozdan kirden kurtaramadı. Görevli yüzlerce öğrenci ve binlerce veli toz toprak içinde stantları gezdi.

Etkinlikler, 4 Haziran günü saat 10.30’da Derviş Eroğlu Bulvarı’ndan başlayan şenlik yürüyüşü ile sürdü.  Yürüyüş sonrasında saat 11.00’da Santral Park’ta Şenlik Açılışı yapıldı. Program süresince çocukların eğlenceli saatler geçirmesi amacıyla Parkur, Pamuk helva, mısır, yüz boyama, balon stantları açık kaldı ve tahta bacak gösteri yapıldı.

Öğrenme şenlikleri ile ilgili hazırlanan program, planladığı gibi tamamlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öğrenme Şenliklerinde Belediye Zafiyeti

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.