Adliye Çalışanları Belgelerini Aldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

???????????????????????????????????? 

 Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Adliye çalışanlarına yönelik İş ve Sosyal Hayatta İletişim ve Meslek Etiği Konularında kurs düzenledi. 24 kişinin katıldığı kursu ziyaret eden Cumhuriyet Savcısı Cemal Kurt ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz kursiyerlere ve kursta emeği geçenlere teşekkür edip başarılar diledi ve “İş Hayatında İletişim” kursunu bitirenlere belgelerini verdiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Suriyeli Çocuklar için düzenlenen “Yabancılar İçin Türkçe” Kursunu da ziyaret edip kursiyer çocuklarla sohbet etti.

????????????????????????????????????

Halk Eğitim Müdürü İsmail Güzel, her alanda ihtiyaca göre kurs açıp eğitim vermeye devam ettiklerini ifade ederek şunları söyledi: Destekleme ve Yetiştirme Kapsamında Lise Mezunu Öğrencilere Yönelik Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Dil Anlatım Derslerinden; Yüksekokul Öğrencileri için Dikey Geçiş Sınavlarına Hazırlık; İmam Hatip Lisesi Öğrencileri için Müezzin Kayyımlık Sınavlarına Hazırlık Kursları açtıklarını söyledi. Öte yandan okullarımızda da Baba Destek Eğitimi, Aile Eğitimi, Satranç, Voleybol, Resim, Drama, Halk Oyunları vb. kursların açıldığını belirten Güzel, Kuran Öğretimi, Hasta Bakımı, Yaşlı Refakatçisi, Kalorifer Ateşçiliği, Saç Kesim ve Bakımı, Batik, Ahşap Boyama, Giyim, İğne Oyası, Ev Tekstili, Çeyiz Ürünleri Hazırlama, Filografi, El Nakışları, Yatak, Mutfak Odası Takımları Hazırlama, Bilgisayar, İngilizce, Okuma Yazma Vb. Birçok Alanda Kursların Devam Ettiğini, Yakın Zamanda Emlak Danışmanlığı, Arı Yetiştiriciliği, Büyük Küçük Baş Hayvan Yetiştiriciliği, Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliği, Mantar Yetiştiriciliği, Aşı Ve Budamacılık, Osmanlıca, Evde Çocuk Bakımı, Hasta ve Yaşlı Refakatçiliği, İş Güvenliği, İlkyardım, Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi, Hijyen Eğitimi, Doğalgaz Kalorifer Ateşçiliği gibi kursları açmayı planladıklarını; talep gelen her alanda kurslar açabileceklerini söyledi. Ayrıca vatandaşlarımızın her konuda kurs taleplerini Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne iletmelerini  istedi. 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adliye Çalışanları Belgelerini Aldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.