Başkan Aydın başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Öykü Yarışmalarında dereceye giren öğrencilere tablet hediye etti.

İlkokullar arası ve Ortaokullar arası olmak üzere iki farklı kategoride Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen hediye takdim törenine İlçe Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU, Belediye Başkanı Davut AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa AYAZ, okul müdürleri, dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yapılan İlkokullar Arası Öykü Yarışması birincisi Çelebi İlkokulundan Cemre ZENGİN, ikincisi 100.Yıl İlkokulundan Numan VIZIRHAN üçüncüsü ise Orhaniye Gazi Müstecip Onbaşı İlkokulundan İbrahim ŞANLI oldu. Ortaokullar Arası Öykü Yarışmasında Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul kısmından Fatmanur TIĞLI birinci olurken, TOKİ Orhangazi Ortaokulunda Zeynep SÜLÜN ikinci oldu. Üçüncülüğü ise aynı puanı alan Köprühisar Atatürk Ortaokulundan Yüsra KARABULUT ile Müyesser İbrahim Sünnetçioğlu Ortaokulundan Ayşenur DUMAN paylaştı.

Ödül takdim töreninde bir konuşma yapan Yenişehir Belediye Başkanı Davut AYDIN “Tarihi destanlarla dolu, her bir karışında ayrı bir destan yatan bu güzel ülkemizi; özünü, kültürünü, mücadelelerini ve nice zorluklarla kazanılmış zaferlerini bir gün dahi unutmadan daha da yükseklere taşıyacak, geleceğimiz evlatlarımızın başarılarının daim olmasını temenni ederek, kendilerini, ailelerini ve onların üzerinde büyük emekleri bulunan öğretmenlerini yürekten tebrik ediyorum” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen Öykü Yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından yapılan ödül takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aydın başarılı öğrencileri ödüllendirdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.