Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Sertifika Töreni Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa'da yürütülen 'Beyaz Bayrak' ve ' Beslenme Dostu Okul' programları kapsamında sertifika töreni düzenlendi.

Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları arasında yapılan protokol kapsamında okullarda temizlik ve hijyeni temsil eden 'Beyaz Bayrak' projesi ve Türkiye sağlıklı beslenme ve hareketli hayat projesi kapsamında 'Beslenme Dostu Okul' programı gerçekleştirildi. Program kapsamında il ve ilçe geneli temizlik konusunda başarılı olan okullar için sertifika töreni düzenlendi. Merinos AKKM Osmangazi Salonu’nda düzenlenen törene Bursa Valisi Yakup Canbolat, İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’in yanı sıra okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Yenişehir’den Beyaz Bayrak alan okullar şunlar; Yenişehir Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Süleymanpaşa İlkokulu, Yolören İlk ve Ortaokulu, Akçeşme İlkokulu, Terziler İlkokulu, Şehit Yunus Bal ortaokulu ve Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi.

Beslenme dostu okullar ise şunlar; Yenişehir Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi, Koç ortaokulu, Koyunhisar ortaokulu, 100. Yıl ilkokulu, Yenişehir Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Süleymanpaşa ilkokulu, Akçeşme İlkokulu, Şehit Yunus Bal ortaokulu, Yusuf Ateş Anadolu Lisesi.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Sertifika Töreni Yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.