CHP’li Vekil: “Bu Beceriksizlerden Hep Birlikte Kurtulacağız”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu Yenişehir’e Geldi. Boğazköy Barajı, Hızlı Tren Ve Ototest Merkezi Projeleri Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu.

CHP Yenişehir İlce Başkanı Nejdet Sert ile Boğazköy barajını gezen Vekil, barajın yapım aşamasının zaten gereğinden fazla uzadığını, bu yetmiyormuş gibi barajdaki sorunların yıllardır çözülemediğini anlattı. İnegöl’de ki arıtma sorunları nedeniyle baraj suyunun kirli olduğunu belirten vekil, balık ölümlerinin bu nedenle gerçekleştiğini ifade etti ve AKP yönetimlerinin bu soruna çözüm üretemediğini söyledi.

Açıklamasında, Hızlı tren konusuna da değinen CHP’li Vekil 2012 yılında temeli atılan ve 2016 yılında bitirileceği söylenen hızlı tren projesi, bitirmek üzere olduğumuz 2017’de birkaç, tünel dışında yapılan bir şey olmadığını ve açıldığı gibi durduğunu söyledi.

Hızlı trenin Yenişehir’in güneyinden geçmesi planlanmıştı. Sonra Yenişehir’in kuzeyine alındığı söylendi. Hatta eski Bursa valisi 430 milyon liranın çöpe atıldığını itiraf etti. Bu kararın değiştirilmesi yeni kamulaştırmalar, yeni toplulaştırmalar ve yeni maliyetler demek.” Diyen Vekil Kayışoğlu, bir diğer proje olan Ototest merkezinde de durumun farklı olmadığını belitti.

Aynı sorun ototest merkezinde de var. Ototest merkezi olarak belirlenen alanda sulama kanaletleri yapıldı. Ototest merkezinin içinde bunlar. Ne olacak şimdi” Diye soran Kayışoğlu, “biz bunları söylediğimizde CHP hizmete karşı çıkıyor deniyor. Bizler hizmet karşıtı falan değiliz. Bizler. Milletin parasının heba edilmesine, çöpe atılmasına karşıyız” dedi ve ekledi “ bu millet kendi parasının beceriksizce heba edilmesine artık izin vermeyecek. Bu beceriksiz yönetimlerden hep birlikte kurtulacağız. Yenişehir’de Bursa’da ve bütün ülkede işi bilenler tarafından yönetilecek” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’li Vekil: “Bu Beceriksizlerden Hep Birlikte Kurtulacağız”
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.