Depremzede çocuklar için giysi dikiyorlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi’nde usta öğretici ve kursiyerler, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen illere gönderilmek üzere giysi hazırlıyor. Hazırlanan giysiler Ramazan Bayramı’ndan önce çocuklara ulaştırılmış olacak.

Geçen hafta, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret eden Kaymakam Rahmi Köse, çalışmaları yerinde inceledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ile birlikte çalışmalarla ilgili bilgi alan Kaymakam Köse, bu anlamlı çalışmalarından dolayı usta öğretici, kursiyer ve Halk Eğitim Merkezi yöneticilerine teşekkür etti.

Depremin ilk gününden itibaren Kaymakamlık, Belediye ve sivil toplum kuruluşlarıyla toplumun her kesimi harekete geçerek afetzedelere yardım için adeta tek yürek olmuştu.

Yenişehir'de bugünlerde depremden etkilenen ailelerin çocukları için bayramlık giysi dikimi için kollar sıvandı. Yenişehir Halk Eğitim Merkezi'nde görevli usta öğreticilerle kursiyerler yaklaşan Ramazan Bayramı'ndan önce deprem bölgesindeki çocuklara ulaştırılmak üzere bayramlık giysiler dikiyorlar.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Depremzede çocuklar için giysi dikiyorlar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.