Ercan Özel’in Israrı Sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ercan özel (1)

MHP Yenişehir Belediye Meclisi Grup sözcüsü ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ercan Özel, ekmek zammının peşini bırakmıyor. “hukuk dışı ve hiçbir yasal dayanağı olmadan, illegal bir şekilde başlayan ekmek zammının bugün 57. günündeyiz.” Diyen Özel, sözlerini, “Bu kadar zamandır ilçenin ve ülkenin gündeminde konuşulan, Yenişehir’de ki fahiş ekmek zammı ile ilgili Yenişehir Belediyesi’nden bir tek yetkilinin bile çıkıp kamuoyuna bir açıklama dahi yapmaması, tabiri caiz ise kulaklarının üzerine yatmaları kabul edilemez bir yaklaşımdır.” Şeklinde sürdürdü.

Konuyla ilgili ilk günden itibaren her platformda bu zammın yasalara aykırı olduğunu, suç işlendiğini anlattıklarını ifade eden Özel, halkın bu zor durumuna yerel yöneticiler kulaklarını tıkamış olduklarını gördüklerini söyledi.

 Yenişehir Ekmek Fırınından (YESAŞ) elde ettikleri, Yenişehir halkının cebinden çıkan kul hakkının,  haksız gelirin hesabına düşmüşler. Hatta “Ekmeğin fiyatını 1 liradan, 1 buçuk liraya çıkartırken yaptığımız zammı, halkımızla uzlaşarak yaptık. Onlar buna razılar” gibi anlamsız ve gerçek dışı bir savunma ile karşı karşıya kaldıklarını anlatan Özel, bu sürede milyon liralık haksız kazancın, haram paranın kimin cebinde olduğunu sordu.

Ercan Özel’in Konuyla İlgili Açıklaması Özetle Şöyle:

Bursa ve ilçelerinde hatta bütün Türkiye’de birçok belediyede yapılan ekmek zamları bir bir geri çekilirken Yenişehir’de Belediye Başkanımız halkın bu haklı talebine kulaklarını tıkıyor ve hala “Nuh diyor, Peygamber demiyor” Niye acaba? diye, kendimize sormadan edemedik ve Yenişehir’de çalkalanan, dilden dile konuşulan bu konuyu detaylı bir şekilde araştırdık.

Aldığımız bilgilere göre, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in indirin talimatına rağmen dik duruş sergileyen Yenişehir Belediye Başkanımızın arkasında sözde! daha büyük biri olduğunu ve de ona güvendiği için ekmekte yeni bir düzenleme yapmadığını ve halkı mağdur etmeye devam ettiğini öğrendik. Bu kararlarını, Allaha havale etmeden önce halkın ve Yüce Türk Adaletinin takdirine sunuyorum.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ercan Özel’in Israrı Sürüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.