Halk Eğitimi Merkezinden Depremzedelere Yardım

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraşlı merkezli depremlerin ardından asrın felaketini yaşayan ülkemizde depremzede vatandaşların yaralarını sarmak için tek yürek olan Yenişehir Halk Eğitimi kursiyerleri, geliri depremzede vatandaşlara bağışlanmak üzere kermes düzenledi.

11 ilimizde meydana gelen depremden zarar gören vatandaşlarımıza destek amacıyla düzenlenen Kermes yoğun ilgi gördü. Kaymakam Rahmi Köse ve Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Albay Dr. Kadri Bahtiyar ile İlce protokolü tarafından ziyaret edilen kermeste, Halk Eğitimi kursiyerleri kendi hazırladıkları el emeği yiyecekleri kermeste satarak acılarımızın dinmesine destek oldular.

Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüsnü Kemal Yılmaz “böyle anlamlı bir yardımda desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Rahmi Köse'ye Garnizon komutanımız Hava trafik Albay Doktor Kadri Bahtiyar'a Belediye Başkanımız Sayın Davut Aydın 'a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Musa Ayaz 'a Şube Müdürümüz Sayın Emrullah Gül "e katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza, kurum müdürlerimize ve bu anlamlı destekte katkısı olan öğretmenlerimize, kursiyerlerimize ve destek veren tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Toplam 23.bin TL gelirin elde edildiği yardım dışında Kursiyerlerin kendi el emekleri ile diktiği bayramlık kıyafetler de deprem bölgesine gönderileceği belirtildi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Halk Eğitimi Merkezinden Depremzedelere Yardım
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.