Yenişehir Belediyesi:Tüm İmkânlarımızla Soma’dayız

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Soma ilçesinde maden yangını sebebiyle meydana gelen kazada hayatını kaybeden cenazelerin defin işlemleri için Belediye iki personel ve bir cenaze aracını görevlendirdi.

Yenişehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 13 Mayıs 2014 gecesi Afet Koordinasyon Merkezi’nden gelen talep üzerine Belediye personellerinden 1 şoför ve bir zabıta memuru görevlendirilerek cenaze aracı ile birlikte 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 08.30’da Soma’ya ulaştığı ve Soma’ya yardıma giden ilk belediyeler arasında yer alan belediye personelleri ilk günden itibaren canla başla çalışarak Soma’daki elim kazada yaşamını yitiren kardeşlerimizin cenaze defin işlemlerini yürütmeye devam ettikleri belirtildi.

Yenişehirli Romanlar Soma için lokma döküp helva ikram etti.

Belediye Başkanı Çelik, Soma’da yaşanan kaza sonrasında yaptığı açıklamada, “Manisa’nın Soma ilçesindeki kömür ocaklarında çıkan yangın sebebiyle ebediyete intikal eden kardeşlerime Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerime şifalar diliyorum.” Dedi.

Başkan Çelik, Yenişehir Romanlar Derneği’nin Soma’da hayatını kaybedenler için düzenlediği lokma ve helva ikramına katıldı. Yılmaz Mahallesi Muhtarlık binası önünde, Manisa’nın Soma ilçesindeki bir maden ocağında çıkan yangın sebebiyle hayatını kaybeden madenciler için yapılan lokma ve helva dağıtımına katılan Başkan Çelik, yaşanan kaza sebebiyle duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi.

Çelik konuşmasında Yenişehir Romanlar Derneği’ne ve Yılmaz Mahallesi sakinlerine böyle anlamlı bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için teşekkür ederek Soma’da yaşamını yitiren kardeşlerimiz için bol bol dua edelim çağrısında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir Belediyesi:Tüm İmkânlarımızla Soma’dayız

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.