Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği Engellileri Sevindirdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurulduğu günden bu yana birçok sosyal projelerle adından söz ettiren Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği şimdi de Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneğine 11 adet tekerlekli sandalye hediye etti.

Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taner İtak, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği olarak Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın dediği gibi 'İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz' sözünü şiar edinip çıktığımız bu yolda yardım kampanyalarımıza devam ediyoruz. Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu olarak 11 adet tekerlikli sandalye alınmış ve ihtiyaç sahipleri için Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Harun Sak’a teslim edilmiştir. Biz dernek olarak kimin ihtiyacı varsa tuttuğu takıma bakmaksızın görevimizi yapıyoruz’ dedi.

   Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Harun Sak’da Beşiktaşlılar Derneğine teşekkür ederek, ‘Daha önce de Beşiktaşlılar Derneği ilçemizde ihtiyaç sahibi 5 kardeşimize akülü araç hediye etmişti. Yenişehirli engelli kardeşlerimize forma ve kırtasiye yardımında bulunmuşlardı. Lösemi hastası bir kardeşimize bütün Beşiktaşlı futbolcuların imzalarının bulunduğu bir forma hediye etmişlerdi. Ben yaptıkları bu desteklerden dolayı başta Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği olmak üzere bütün Beşiktaş camiasına yürekten teşekkür ediyorum. Bu gün de 11 kardeşimize el olacaklar ayak olacaklar. Tekerlekli sandalye bir engelli için ne kadar önemli bunu kelimelerle anlatamayız. Bizim için çok önemli olan bu sandalyeler için bütün engelli camiası olarak Beşiktaşlı kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Onların yaptığı bu güzellik bütün sivil toplum kuruluşlarına örnek olsun’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir Beşiktaşlılar Derneği Engellileri Sevindirdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.