İhtiyaç Sahiplerine Akülü Sandalye

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, geçen hafta Yenişehir Belediye Engelsiz Yaşam Merkezi’nde AK Parti Bursa Sosyal İşler İl Başkanlığı tarafından Yenişehir Kent Konseyi Engelli Meclisi Üyelerine hediye edilmek üzere verilen “Akülü Tekerlekli Sandalye Dağıtım Törenine” katıldı.

Akülü Tekerlekli Sandalye Dağıtım Törenine AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Emine Yavuz Gözgeç, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Zahit Yanar ve Ömer Faruk Koçer, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Yenişehir Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile İlçe Teşkilatı Üyeleri, Yenişehir Kent Konseyi Engelli Meclisi Üyeleri ve aileleri ile basın mensupları katıldı.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik Akülü Tekerlekli Sandalye dağıtım Töreninde yaptığı konuşmasında, “Hükümetimiz engelli vatandaşlarımızın yaşama katılabilmeleri amacıyla pek çok çalışmaya imza atmıştır. Bizler de yerel de hükümetimizin politikaları doğrultusunda engelli kardeşlerimizin sıkıntılarını giderebilmek için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Belediye Meclisimizde oluşturduğumuz Komisyonda yaptığımız görüşmeler doğrultusunda engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için projeler üretiyoruz. Çarşı içinde bulunan ve Zabıta Danışma Noktası olarak bilinen mekanımızı engelli vatandaşlarımızın kullanımına açmak için gerekli çalışmaları yürütüyoruz” dedi.

Başkan Süleyman Çelik konuşmasının devamında Akülü Tekerlekli Sandalye hediye edilen vatandaşlarımıza hayırlı olsun temennisinde bulunurken son olarak gerek Yenişehir Belediyesi ve gerekse Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermek için her türlü öneriye açığız dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İhtiyaç Sahiplerine Akülü Sandalye
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.