Turnuvanın Şampiyonu Barış Tarım Oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Kaymakamlığı ile Yenişehir Belediyesi’nin düzenlediği Türkiye Aşkına 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Futbol Turnuvası sona erdi.

Yenişehir Belediyesi Matay Spor Tesislerinde oynanan final mücadelesinin galibi Barış Tarım oldu. İlk Başkent, turnuvanın ikincisi olurken, Gökhan Otomotiv üçüncü, İlhan Giyim ise dördüncü oldu.

Final müsabakasının ardından dereceye giren takımlara protokol tarafından kupaları verilerek ardından hatıra fotoğrafı çekildi. Kaymakam Rahmi Köse; turnuva sonunda dereceye giren takımları kutlayarak, mücadele eden tüm takımlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Davut Aydın ise yaptığı açıklamada “ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü adına düzenlediğimiz, 34 takımın kıyasıya mücadele ettiği Futbol Turnuvasının final müsabakasında İlk Başkent’i penaltılarla mağlup eden Barış Tarım şampiyonluk kupasının sahibi oldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü adına düzenlediğimiz futbol turnuvasında tatlı bir rekabet yaşandı, turnuvaya katılan tüm takımları kutluyorum. Centilmence bir mücadele sergilerken, sporun dostluk, kardeşlik olduğunu da gösterdiler. Yenişehir’deki birlik, dostluk ve kardeşlik ortamını futbola da yansıttılar, kazanan dostluk oldu.” Dedi.

Yenişehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Türkiye Aşkına 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Futbol Turnuvası, İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün sorumluluğunda start almıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Turnuvanın Şampiyonu Barış Tarım Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.