CHP Yenişehir Sahaya İndi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Nejdet Sert, 24 Haziran günü yapılacak olan seçimle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, ilk olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 1 Haziran Cuma günü Bursa’da yapılacak mitinge geleceklerini hatırlattı ve kendilerini en yoğun katılımla karşılamak için çalıştıklarını, programının uygun olması halinde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi Yenişehir’de ağırlamak istediklerini söyledi.

Yenişehir İlçe Örgütü olarak yapılan çalışmalara da değinen Nejdet Sert, “2 buçuk yıldır yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürdük. Bu yüzden hiçbir eksiğimiz yok. Şimdi hazır olan çalışma gruplarımızla 20 günlük yoğun bir çalışma programı hazırladık ve il başkanlığımıza ilettik” dedi.

Seçim propaganda araçlarını hazırladıklarını ve seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Sert,  çalışmaların son 20 günde hız kazanacağını söyledi ve  “il başkanlığımızın yaptığı programa bağlı olarak, hazırladığımız programın kaç gününde vekil desteği alabileceğimiz belli olacak. Sabah saatlerinden gece geç saatlere kadar dışarıda olacağız. Ramazan ayının getirdiği özel şartları da göz önüne alarak bir çalışma sürdüreceğiz ama günün her saatinde vatandaşın içinde olacağız” dedi.

Sözlerini, “Bu seçimlerin, Türkiye'yi yönetemeyen, içeride ve dışarıda bir büyük sıkıntının içerisine sokan, yalnızlaştıran bir tek adam yönetimi, OHAL’de ülkeyi seçime götüren bir zihniyetle karşı karşıyayız. Ne yaptıklarını bilmeden hareket ediyorlar. Bunu korkularına bağlıyoruz. Ekonominin çökme haline gelmesiyle telaşla seçim kararı aldılar. Bu seçim kararı korktuklarının ve artık ülkeyi yönetemediklerinin göstergesidir.” Diyerek sürdüren Sert, “ Bu ülkeye demokrasiyi, insan haklarını, ekonomik bağımsızlığı, refahı, özgürlüğü Cumhuriyet Halk Partisi getirecektir. Buna olan inancımızla tüm partili arkadaşlarımla kol kola çalışacak, kapı kapı anlatacağız. Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan tüm yurttaşlarımızın sandıkta gerekli cevabı vereceğine olan inancımız tamdır.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Yenişehir Sahaya İndi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.