CHP’den hastane önünde basın açıklaması…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir CHP, geçen hafta Devlet Hastanesi önünde yaptığı basın açıklamasında hekim hizmeti ve randevu aksaklıklarına tepki gösterdi. İlçe Başkanı Deniz Dörtkardeş tarafından yapılan açıklamaya Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş da destek verdi.

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Deniz Dörtkardeşler, ilçedeki Devlet Hastanesi’nde yaşanan doktor ve personel eksikliği ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Dörtkardeşler, hastanede son günlerde yaşanan randevu ve hekim hizmetlerindeki aksaklıkların ciddi bir sorun haline geldiğini belirtti.

Yenişehir Devlet Hastanesi’ndeki doktor ve personel eksiklikleri nedeniyle yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Dörtkardeşler, hastanede göz, göğüs, kardiyoloji, cildiye, enfeksiyon ve fizik doktorlarının eksik olduğunu belirterek, bu sorunların acilen çözülmesini istedi.

“Son günlerde ilçemiz Devlet Hastanesi’nde randevu ve hekim hizmetlerinde büyük sıkıntılar yaşanmaktadır. İlçe halkımız bu konuda ciddi şikayetlerde bulunmakta ve çaresizliklerini sıkça dile getirmektedir. Bu sıkıntılar, halkımızın sokakta, kahvehanede, esnaf dükkanında bize aktardığı bir sorun haline gelmiştir” diyen Dörtkardeş şehir hastanelerinin çözüm sunmadığını ifade etti.

Dörtkardeş’in açıklaması şöyle:

“Sağlıkta devrim yapacağız diyenler, bu piyasacı anlayışla sistemi içinden çıkılmaz bir hale getirmiştir. Şehir Hastaneleri, sorun çözülmesi gereken yerler olarak tanıtılırken, gerçek anlamda bir çözüm sunamamaktadır. Hasta garantili hastanelerde randevu almak neredeyse imkansız hale gelmiş, hastalar ve yakınları adeta torpil arayacak duruma gelmiştir. İlçemizde doktor eksiklikleri bir an önce giderilmeli ve hastanemizde eksik olan uzman doktorlar göreve başlamalıdır. CHP Yenişehir İlçe Başkanlığı olarak bu konunun takipçisi olacağız”

Deniz Dörtkardeşler, konuyu ilgili yetkililere iletmek ve çözüm arayışında bulunmak üzere ilçe başkanlığı ve il başkanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i bilgilendireceklerini açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’den hastane önünde basın açıklaması…
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.