Yenişehir Saadet’te Ümit Yılgın dönemi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Yenişehir İlçe Teşkilatının geçen hafta yapılan ilçe kongresinde Makine Mühendisi Ümit YILGIN, Yenişehir İlçe Başkanı seçildi. Genel kurul günü, öğle saatlerinden itibaren yüzlerce partili Saadet Partisi İlçe lokalini ve etrafını doldurdu.

Yenişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı kongrede, beklentilerin aksine en küçük bir gerginlik yaşanmadı. İki listenin yarıştığı kongrede, Ümit YILGIN’ın listesi seçimi kazandı.

SP Genel Merkezi tarafından atanan diğer aday Adem BEYAZIT seçimi kaybetti. Kongrenin ardından, “Mücahit Erbakan” sloganları eşliğinde tüm üye, delege ve misafirlere teşekkür eden SP Yenişehir İlçe Başkanı Ümit YILGIN, kongre sonuçlarının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yaklaşık 2 yıldır sıkıntılı bir süreç geçiren SP Yenişehir’de, 534 üyenin kaydı silinmiş, yeni üye kayıtlarında da birçok veto uygulanmıştı. Saadet Partisi Yenişehir İlçe Teşkilatı’nın kongre sonuçları, Saadet Partisi’nde bir süredir yaşanan gergin bekleyişin sona ermesi olarak değerlendirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir Saadet’te Ümit Yılgın dönemi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.