2014 bütçesi oybirliği ile kabul edildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi 2013 Çalışma Döneminin 10. Toplantısını bu ay iki oturum halinde gerçekleştirildi. Belediye Meclisi, 2014 Mali Yılı Bütçe Tasarısı Oybirliği ile kabul etti. 2014 yılı toplam bütçesi 50 milyon olarak kesinlik kazandı. Bütçe, 13 milyon borçlanmayı esas alıyor.

 

2014 Mali Yılı Bütçe Tasarısının Görüşen ve oybirliği ile kabul eden Meclis’in bir diğer gündemi 2.Masa Tenisi Turnuvasında Dereceye Giren Sporcular ile Avrupa Karate Şampiyonasında Dereceye Girenlerin Ödüllerinin Belirlenmesinin Görüşülmesiydi.

2.Masa Tenisi Turnuvasında 1.2.3. ve 4. Olan sporculara çeyrek altın verilmesine ayrıca birinciye 400 TL değerinde Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi Aktivite Çeki, ikinciye 300 TL değerinde Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi Aktivite Çeki, üçüncüye 200 TL değerinde Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi Aktivite Çeki, dördüncüye 100 TL değerinde Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi Aktivite Çeki verilmesine oybirliği ile karar verildi.

Avrupa Karate Şampiyonasında birinciye tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncü ve beşinci gelen sporculara ise çeyrek altın verilmesine ayrıca dereceye giren tüm sporculara bir yıl boyunca Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezindeki aktivitelerden ücretsiz yararlanmasına oybirliği ile karar verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2014 bütçesi oybirliği ile kabul edildi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.