Sadi Aktaş yeniden seçildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla tamamlandı. Seçimde oy kullanan delegeler, mevcut Başkan Sadi Aktaş’ı yeniden Ziraat Odası Başkanı olarak seçti.Genel Kurul’da yeniden başkanlığa aday olan mevcut başkan Sadi Aklaş,71 delegenin oy kullandığı seçimde 48 delegenin oyunu alarak yeniden seçildi. Diğer aday Remzi Durmuş 21 oy alarak seçimi tamamladı. Seçim görevlileri, 2 oyun geçersiz sayıldığını açıkladı.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurula, Ziraat Odası üye ve delegelerinin yanı sıra BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle çok sayıda mahalle muhtarı ve Ziraat Odası’na kayıtlı çok sayıda çiftçi katıldı.

Sadi Aktaş, yaptığı kısa değerlendirmede 2010 yılından bu yana Ziraat Odası'nda görev yaptığını hatırlatarak geçen dönemde yapılan çalışmaları anlattı. Aktaş, seçimden sonra yaptığı konuşmada ise “yapmış olduğumuz Yenişehir Ziraat Odası seçimlerinde tekrar güvenoyu alarak seçilmiş olmamda emeği geçen delegelerimize, muhtar arkadaşlarıma ve katılım sağlayan değerli çiftçilerimize misafirlerimize şahsım ve meclis üyesi arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim” dedi.

Yenişehir Ziraat Odası Oda Meclisi Listesi

Asil Üyeler: Sadi Aktaş, Ayhan Ay, Gürhan Altuğ, Ulvi Savaş, Burhan Arı, İmdat Orhan, Enver Zengin, Cengiz Tuğral, Ahmet Uzun (Koyunhisar), Emin Karaca, Arif Uysal, Sabri Kürün, Hayri Alper, Suat Öztürk, İsmail Şenel, Oktay Sinan, İbrahim Sağdıç, Emin Sert, İsmail Ocak, Erdoğan Aslan, Cumhur Sevi

Yedek Üyeler: Rıza Aslan, Nadir Türker, Hasan Ergül, Hüseyin Sezgin, Vedat Emir, Hasan Kula, Seyit Ali Tamir, Hikmet Erim, Fazlı Aydemir, Kamil Aydın, Necmi İlhan, Hasan Yılmaz, Ahmet Kurhan, İsmail Tutal, Mehmet Demir, İbrahim Erdin, Orhan Zengin, İsmail Aslan, Ömer Gündüzer, Recep Efe, Sadi Abey

           

           

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sadi Aktaş yeniden seçildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.