23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG_4926 (Custom)

İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Heykel Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Kaymakam Rahmi Köse, yayınladığı 23 Nisan mesajında “ Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 96. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ülkemizin geleceği ve umudu olan tüm çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutlarken, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyorum.” Dedi.

Atatürk Anıtı’na Çelenk sunma töreninin ardından Aydoğdubey İlköğretim Okulu’nun ev sahipliğinde, Santral Park Açık Hava Tiyatrosunda düzenlenen programla devam eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine, Kaymakam Rahmi Köse, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Garnizon Komutan Vekili Yarbay Yılmaz Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Ömer Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Belediye Meclis Üyeleri, ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı, Santral Park Açık Hava Tiyatrosunda düzenlenen programda, öğrenciler tarafından şiirler okunarak halk oyunları ve izci gösterileri sahnelendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında son olarak Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Osmanlı Çocuk Mehteri’nin verdiği konser, vatandaşlardan büyük alkış aldı.

IMG_4590 (Custom)

Aydoğdubey İlköğretim Okulu’nun ev sahipliğinde Santral Park Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleştirilen törenlerin ardından Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve beraberindeki heyet, Yenişehir Anaokulu’nun Güngör Otel’de düzenlediği programa katıldı. Burada, Yenişehir Anaokulu öğrencilerinin sahnelediği gösterileri izleyen Başkan Çelik, daha sonra Yolören Mahallesi’nde yapılan Uçurtma Şenliğine ve Fidanlık Su Deposunda gerçekleştirilen Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği’nin düzenlediği pikniğe katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.