23 Nisan’ın 97. Yılını Kutladık

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 97. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde coşkuyla kutlandı.

23 Nisan 2017 Pazar günü Heykel Meydanında düzenlenen törenle başlayan programda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde bir tören düzenlendi.

Akçeşme İlkokulunun ev sahipliğinde Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Kaymakam Suat Seyitoğlu,  Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Burak Dural, İlçe Emniyet Müdür Vekili Bülent Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, ilçe protokolü, STK Başkan ve temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yenişehir Kaymakamı Suat SEYİTOĞLU programda yaptığı konuşmasında, “23 Nisan, sevinç ve gururla kutladığımız, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak, Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sevgisini ve güvenini göstermektedir” dedi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından programda, Akçeşme İlkokulu öğrencileri tarafından şiirler okunarak halk oyunları gösterileri sahnelendi. Anasınıfı öğrencileri miniklerin gösterileri ise büyük beğeni topladı.

Yenişehir Anaokulu’nun 23 Nisan Gösterileri Büyük İlgi Gördü 

Yenişehir Anaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Kutlama programına; Kaymakam Suat Seyitoğlu, Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit, Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program; Kaymakam Suat Seyitoğlu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları öğrencilerimizin şiirleri ve gösterileriyle devam etti.

Anne babaların yoğun ilgi gösterdiği törende, Yenişehir Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan gösteriler büyük ilgi gördü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
23 Nisan’ın 97. Yılını Kutladık
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.