3 Aralık Engelliler Günü Kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

07122015engelli
Yenişehir Belediyesi ile Yenişehir Engelliler Derneği tarafından hazırlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlama programı geçen hafta gerçekleştirildi. Program kapsamında yapılan geceye, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit ile çok sayıda davetli ve engelli ailesi katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Harun Sak, “Biz bu derneği kurarken insanlara ücretsiz mutluluk dağıtmak için yola çıktık. Çok şükür derneğimiz kurulduğundan beri birçok faaliyet yaparak engelli kardeşlerimize bakış açısını değiştirdik” dedi.
Belediye Başkanı Çelik ise yaptığı konuşmada, her zaman engellilerin yanında olduklarını belirtti ve “Bugün burada göz göze gelmemize ve sizlerin yaşadığı sıkıntılardan haberimiz olmasına vesile olanlara teşekkür ediyorum. “ dedi.
Geceye damgasına vuran da bir annenin engelli oğluna okuduğu mektup oldu. Bilcan Duran’ın engelli oğlu Emre Duran’a yazıp okuduğu mektup salonda bulunan herkesi gözyaşlarına boğdu. Gece çeşitli etkinliklerle sürdü. Yılın engelli annesi, babası ve engellisinin seçildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
3 Aralık Engelliler Günü Kutlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.