8 Mart Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 8 Mart, Dünya Emekçi Kadınlar Günü çeşitli etkinlikle kutlandı. MHP Yenişehir İlçe Teşkilatı, Yenişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Türk Eğitim-Sen, düzenledikleri etkinliklerle 8 Mart’ı kutladı.

Başkan Çelik: Sevgi, şefkat ve fedakârlığın yegâne temsilcisi siz kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü tebrik ederim

Yenişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri 8 Mart günü Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Kurs Merkezinde, Yenişehir Belediyesi El Sanatları Kursu ve İpek Kozası İşleme Teknikleri Kursunda eğitim alan kursiyerlerimize kahvaltı ikramında bulundu. Kahvaltıya, Başkan Süleyman Çelik’in eşi Gülşen Çelik, Belediye Meclis Üyeleri Yasemin Şen Zeytin ve Esra Kazan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Feride Karayel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl’ın eşi Nejla Kamıl, Yenişehir Belediyesi El Sanatları Kursu Öğretmeni Betül Demirci ve kursiyerleri ile Yenişehir Belediyesi İpek Kozası İşleme Teknikleri Kursu Öğretmeni Elif Çakar ve kursiyerleri katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Başkanımız Süleyman Çelik “ Yaşamın her alanında yadsınamaz katkıları bulunan, sevgi, şefkat ve fedakârlığın yegâne temsilcisi siz kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü tebrik ederim. Kadınlarımıza hak ettiği değeri yalnızca bir gün değil, her gün vermeliyiz. Bundan sonra sizlerle daha sık birlikte olmayı temenni ediyor ve bugün burada birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi. Daha sonra Belediye Başkanımız Süleyman Çelik, kahvaltıya katılan tüm bayanlara çiçek takdim etti.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
8 Mart Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.