Develi Reklama Tepki Geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir’de bir mağaza, kuruluş yılı nedeniyle yaptığı kampanyanın tanıtımı için develeri kullanması tepki çekti. Hem vatandaşlar hem de HAYTAP hayvanların reklam amaçlı kullanılmasını kınadı.

Yenişehir’de bir mağaza, kuruluş yılı nedeniyle düzenlediği kampanyayı develerin üzerine asılan ilanlarla duyurdu. Develeri önce işyerinin önüne çeken mağaza sahibi sonrasında şehrin sokaklarında gezdirdi. Reklamı ilginç bulanların yanı sıra, hayvanlara eziyet edildiğini düşünenlerde oldu.

İznik yolu üzerinde bulunan alışveriş mağazası kuruluş yılı nedeniyle kampanya düzenledi. Mağaza sahibi, kampanyanın etkin olması için, kiraladığı develeri işyerinin önüne getirtti. Deve mağazanın reklamlarıyla süslendi ve Yenişehir sokaklarında günlerce dolaştırıldı. Vatandaşlar, bunun vicdansızlık olduğunu söylediler ve bunun hayvanlara yapılan bir işkence olduğunu belirttiler.

Çok saygıdeğer dernek!

HAYTAP -Hayvan Hakları Federasyonu Bursa sözcüsü Sonay İleri, konuyu kendi facebook adresinde paylaştı ve kınadı. Yine Yenişehir, yine skandal başlıklarını kullanan İleri, Yenişehir’de faaliyet gösteren dernek ile ilgili de “ Çok saygıdeğer dernek yine yok! Bu canlar telef olurken olmayan dernek, haber ve karalama kampanyasında baş sırada “ ifadelerini kullandı.

Yine Yenişehir, yine skandal

Sonay İleri açıklamasında, “Şimdi de develi reklam! Sirkler, güreşler, dövüşler derken bir reklam için gezmemişlerdi! Bütün gün sokak sokak gezdiler. Etinden, sütünden, yününden, yavrusundan her şeyinden yararlanıyorduk şimdi bir de reklam için kullandık!” dedi ve ekledi: yine Yenişehir, Yine skandal. Şimdi de develi reklam. Bütün gün reklam uğruna bu canlar sokak sokak gezdirildi. Yeter artık, çekin ellerinizi canlarımızın üzerinden”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Develi Reklama Tepki Geldi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.