90. Yılında Lozan Makale Yarışması

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ADD Yenişehir Şubesi, 90. Yılında Lozan Makale yarışması düzenlendiğini duyurdu. ADD Genel merkezi tarafından açıldığı belirtilen makale yarışması ile ilgili yapılan açıklamada, konunun duyurulması ve özellikle gençlerin geniş katılımının sağlanması için çaba gösterileceği ifade edildikten sonra katılım için üyelik şartının aramadığı vurgulandı.

Açıklamaya göre yarışmanın ayrıntıları şöyle:

Makaleler (12 punto ve tek satır aralığında) üç A4 sayfasını geçmeyecek şekilde, 17 Temmuz 2013 Cumartesi saat 17.00’ye kadar, şahsen, posta, faks veya elektronik posta yolu ile özgeçmişleri de eklenerek Genel Merkezimize ulaştırılacaktır. Bu tarihten sonra ulaşan yazılar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Makaleler, Bilim Danışma Kurulu içinden konunun uzmanlarından oluşturulan seçici kurul tarafından değerlendirilecek, sonuçlar 24 Temmuz 2013 günü açıklanacak, ödüller, 29 Ekim – 10 Kasım (Cumhuriyet ve Atatürk) Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek ödül töreninde sahiplerine verilecektir. Dereceye giren makaleler ayrıca web sitemizde yayımlanacak ve kitaplaştırılacaktır.

Ödüller: Ödül Yönetmeliği 4/d maddesi uyarınca;

1. Esere; Başarı belgesi, ADD İktisadi İşletmesinin yayın seti ve 1000 TL

2. Esere; Başarı belgesi, ADD İktisadi İşletmesinin yayın seti ve 750 TL

3. Esere; Başarı belgesi, ADD İktisadi İşletmesinin yayın seti ve 500 TL’dir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
90. Yılında Lozan Makale Yarışması

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.