Tüm Emekli – Sen: Emeklilerimizin Maaşı Açlık Sınırının Altında

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm Emekli – Sen Yenişehir temsilciliği kuruluşundan sonra başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Yenişehir temsilcisi Necip Kahraman, yaptığı basın açıklamasında, tüm emeklileri üye olmaya, destek vermeye çağırdı.

Açıklamasında sendikal mücadelenin önemine değinen Kahraman, “Bu gün sayıları Milyonlarla ifade edilebilecek Emeklilerimizin maaşı açlık sınırının altına düşmüş durumda. Yoksulluk sınırı demiyoruz. Açlık Sınırı. Birçok Emekli geçinebilmek için çok düşük ücretle çalışmaya razı olmuş iş arıyor. Bulabilenler kendini şanslı sayıyor.. Bu durum ise genç işsizlerin sayısını arttırıyor.. Dolayısıyla gençlerimize de yazık oluyor..” dedi.

Bu durumdan kurtulmanın yolunun ve tek çaresinin, sadece şikayet etmek olmadığını, örgütlenmek gerektiğini belirten Kahraman, tüm emeklileri Tüm Emekli-Sen’de örgütlenmeye davet etti.

Açıklama özetle şöyle:

Evet, emekliler de kendi sendikalarında örgütlenmeliler. Tüm Emekli – Sen, tüm Emeklilerin özlük ve sosyal haklarını aramak, savunmak ve nihayet almak için kurulmuş bir sendikadır.. Bu alan da olabildiğince Öz verili, gönüllülük esasına dayalı çalışmalar yapmaktadır..

Türkiye’de ki toplam Emeklilerin sayısını düşündüğümüzde bunun muhteşem bir potansiyel güç olduğunu hemen kavrarız. Bizlerin Tüm Emekli – Sen'de örgütlenmesi ise bu Muhteşem gücü haklarımızın kazanılması anlamında sonuç alıcı bir kuruma dönüşmesini sağlayacaktır.

Bu nedenle, Tüm Emekli Sen Emekliler için zaruri ve acil bir gereksinimdir.. Bu gereksinimi karşılamak ve haklarımızı elde edebilme yolunda ciddi bir mücadele yürütebilmek adına Tüm Emekli – Sen Temsilciliğimizi açtık. Bu sendika sizlerin haklarını savunacak ve sizin sendikanız olacaktır.

Söz, karar ve yetki sahibi olabilmek için sizleri aramızda görmek istiyor ve üye olmaya davet ediyoruz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tüm Emekli – Sen: Emeklilerimizin Maaşı Açlık Sınırının Altında
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.