ADD Bursa Bölge Eşgüdüm Toplantısı Yapıldı.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bölge Eşgüdüm Bursa Toplantısı ADD Mudanya Şubesi ev sahipliğinde Mudanya Öğretmenler Evi’nde yapıldı. Katılımcılar, toplantı öncesi hep birlikte yemek yiyip sohbet ettiler.

Toplantıya ADD Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Güney Marmara Bölge Sorumlusu İrfan ÖZTÜRK, Mudanya ADD Başkanı Sebahattin ATAMER ve Yönetim Kurulu, Bursa ADD Başkanı İdris KALENDER ve Yönetim Kurulu, Mustafa Kemal Paşa ADD Başkanı Necat KORKMAZ ve Dernek Sekreteri Mustafa KURT, Orhangazi ADD Başkanı İsmail SAİDOĞLU ve Yönetimi, Gemlik ADD Başkanı Emrah Murat TACAR, Karacabey ADD Başkanı Haluk AKA, İnegöl ADD Başkan Yardımcısı Ayhan LÜLECİ ve Sayman Birol ATAY, Yenişehir ADD Başkanı Hüseyin ŞENTÜRK katıldılar.

Toplantının amacının Bursa İl Eşgüdüm Kurulu’nu oluşturmak ve yapılacak çalışmalarla ilgili şube yönetimlerine bilgi aktararak şube sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunmak olduğunu belirten ADD Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Güney Marmara Bölge Sorumlusu İrfan ÖZTÜRK, gündemin en önemli maddesinin Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı dolayısıyla yapılabilecek etkinlikler konusunda beyin fırtınası yapmak olduğunu vurguladı.

Gelecek hafta Çanakkale ve Balıkesir toplantılarının yapılacağını belirten ÖZTÜRK Bursa toplantısının ilk olduğunu sözlerine ekledi.

Amaçlarının Türkiye ile ilgili daha aktif, daha etkin bir çalışma içinde olup yapılacak olan etkinlik ve çalışmaları tabana yaymak olduğunu belirten ÖZTÜRK “Yerelde ki sorunları çözmek varsa isteklerinizi Genel Merkeze iletmek için buradayım. Öncü rolümüzü sürdüreceğiz, geleceği iyi okuyarak düşünsel anlamda tespitler yaparak, bu doğrultuda etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bunun için de şubeler arasında ki haberleşme, yardımlaşma kısaca eşgüdümü kuvvetlendireceğiz” diye konuştu.

Yapılan toplantı sonrasında Bursa İl Eşgüdüm Komitesine ADD Bursa Merkez, Orhangazi, İnegöl, Yenişehir ve Karacabey ADD Şubeleri görevlendirildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ADD Bursa Bölge Eşgüdüm Toplantısı Yapıldı.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.