Altepe’nin Dediği Oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin Yunueli Havaalanı konusundaki ısrarı sürüyor. Başkan Altepe, geçen hafta yaptığı açıklamada, Yunuseli Havaalanı’nın açılacağını duyurdu. Müjde verir gibi bir üslupla yapılan açıklamada Başkan Altepe, bakanlıktan onayın çıktığını belirtti, havaalanı ile ilgili şirketlerin kurulduğunu ve Türkiye’nin her yerine günde yüzlerce uçağın havalanmasını beklediklerini söyledi.

Her şey hazır olduğunu ifade eden Altepe, “Yunuseli Havaalanı’nda her gün en az 50 uçak havalanacak. Yunuseli Bursa’ya değer katacak. Bursa dünya kenti olacaksa bunlarla olacak. Yunuseli Havaalanı şehrin göbeğinde. Her yere yolcu taşıyacak. İnşallah her gün yüzlerce uçağın havalanmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

Açıklamasında Yenişehir Havaalanı’na da değinen Altepe, , Yenişehir’den uçuşlar konusunda her türlü desteği verdiklerini, rezervasyonların dolu olduğunu ifade ederken, Bursa’dan Yenişehir Havalimanı’na trenle ulaşılacağını da kaydetti.

Yapılan yorumlarda ise” Altepe’nin dediği oldu. Yenişehir Havaalanı devre dışı bırakıldı. Birkaç ay sonra eski haline geri döner. Kurulduğu günden bu yana bir türlü çalıştırılamayan Yenişehir Havaalanı’nın, Yunuseli ısrarından sonra tamamen devre dışı kalacaktır “ ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altepe’nin Dediği Oldu

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.