“Başkanlar Buluşuyor” Programı Yenişehir’de Yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, geçen hafta Yenişehir Belediyesi Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenen “Başkanlar Buluşuyor” programında, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ilçe Belediye Başkanlarını, misafir etti.

Programa, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İ.Hakkı Edebali, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya katıldı.

Bursa’da her ay düzenlenen Başkanlar Buluşuyor programının, Mayıs ayında ev sahipliğini yapan Belediye Başkanı Süleyman Çelik, misafirleriyle bir akşam yemeği yedi. Daha sonra Yenişehir Belediyesi Ömer Halisdemir Kültür Merkezi konferans Salonunda, Yenişehir’in tarihi, ekonomik değerleri ile Yenişehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje ve yatırımlarının anlatıldığı bir tanıtım filmi izlendi.

Programın açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Cemalettin TORUN gerçekleştirdi. İl Başkanı Cemalettin TORUN’un ardından kürsüye gelen Başkan Çelik ise konuşmasında; “Yenişehir hem yerel hem de devlet yatırımlarıyla büyüyen bir şehir konumunda. Yenişehir, büyükşehir yasasıyla, Büyükşehir’e geçmenin nimetlerini kullanıyor. Yenişehir Belediyesi, bu yatırımların birçoğunu kendi bütçesiyle yapamazdı. Yenişehir’e sadece alt yapı olarak 75 Milyon’un üzerinde bir para harcandı. Yenişehir alt yapı sorununu bitirdi. Şimdi, Yenişehir’i nasıl daha güzelleştiririz onun çalışmaları içindeyiz. Yenişehir’de önemli projeler start aldı. Hastanemizin temeli atıldı ve binalar hızlı bir şekilde yükseliyor. Prestij projesi dediğimiz Yenişehir’in göbeğindeki eski garajı Bursa Büyükşehir Belediyesi sayesinde yeniden inşa ediyoruz. Bu vesileyle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep ALTEPE’ye, Yenişehir’e yaptığı hizmet ve desteklerden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Buradan, yılsonuna kadar Yenişehir’de birçok projeyi hayata geçireceğimizin müjdesini vermek istiyorum” dedi.

Programda son olarak konuşan BBB Başkanı Recep ALTEPE ise Yenişehir’in Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte güzelleştiğini ifade ederek başladığı konuşmasında, Yenişehir’e 75 Milyon TL’lik alt yapı yatırımının gerçekleştiğini ve ilçemizde alt yapı sorununun çözümlendiğini söylerken, ilçe nezdinde şu ana kadar yapılan yatırımların toplam bedelinin 230 Milyon TL olduğunu belirtti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Başkanlar Buluşuyor” Programı Yenişehir’de Yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.