Aydoğdubey İlkokulu 1. Oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG_20160318_151949

Yenişehir’de Bursa Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) “ 4. Sınıflar Futbol Ligi ve Şampiyonlar günü Şenliği” Futbol Turnuvası Yenişehir belediyesi spor tesislerinde gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, ‘Okullar Hayat Olsun Projesi’ kapsamında Aralık ayında start alan Bursa Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) 4. Sınıflar Futbol Turnuvası iki aşama olarak gerçekleşti. 

İlk olarak okulların kendi bünyesinde 4. Sınıflar müsabaka yaparak okul şampiyonlarını belirledi. Okul şampiyonlarının katılımıyla gerçekleşen ilçe turnuvası 16 Mart’ta Yenişehir belediye spor tesislerinde başladı.

Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Akçeme İlkokulu ile Aydoğdubey ilkokulunun yaptığı final maçında gülen takım Aydoğdubey İlkokulu oldu…

İlçe turnuvasında ise sıralama 1. Aydoğdubey ilkokulu 2. Akçeşme ilkokulu ve 3. Süleymanpaşa ilkokul şeklinde gerçekleşti.

Bu organizasyonun Yenişehir ayağında şampiyon olan okulun, diğer 17 ilçe birincileriyle belirlenen bir tarihte karşı karşıya geleceği bildirildi. Büyükşehir Belediyesi’nce 1 günde tamamlanacağı belirtilen BOSE etkinliklerinin şenlik havasında geçeceği öğrenildi. Bursa’daki bu organizasyonda ayrıca, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde şampiyon olan tüm takımlara futbol malzemelerinden oluşan çok sayıda hediyelerin verileceği kaydedildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aydoğdubey İlkokulu 1. Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.