Barcın’da su deposu sevinci

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediyesi 7 aylık bir çalışmayla Yenişehir Barcın Köyü'ne yeni bir su deposu kazandırdı.

Yenişehir Barcın Köyü'nde yeni su deposu sevinci yaşanıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi köyde 7 ay süren çalışmayla 500 ton kapasiteli yeni bir su deposu inşa etti.

Köyde Muhtarı İsmail Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Yıllardır kullandıkları 80 tonluk deponun yetersiz kaldığını belirten Barcın Muhtarı İsmail Yüksel, "Yaptığımız girişimler sonrası harekete geçen Büyükşehir Belediyesi 7 aylık bir çalışmayla köyümüze yeni bir su deposu kazandırdı. Artık daha iyi koşullarda ve sağlıklı suya kavuşmuş olduk. Köyümüzün önemli bir eksiği de böylece tamamlanmış oldu" dedi.

Barcın'da 480 nüfusun yaşadığını ifade eden Muhtar Yüksel, bunun yanında hayvan yetiştiriciliğinin de yoğun biçimde yapıldığını anlattı. Muhtar Yüksel, 80 tonluk deponun artık kullanılmayacağını kaydetti. Muhtar Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, MHP İlçe Başkanı Arif Eren, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç, Genel Müdür Yardımcıları İsmail Gerim ve Devrim İzgi'ye ve ekibine teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Barcın’da su deposu sevinci
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.