TMO Yenişehir’de alımlara başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Buğday hasadının başlamasıyla birlikte Yenişehir'de yetiştirilen buğdaylar ve arpalar tüccara, un fabrikalarına ve TMO'nun alım merkezine teslim ediliyor.

Belediye Başkanı Davut Aydın ve beraberindeki Yenişehirli yöneticiler, TMO'nun alım merkezini ziyaret edip alımlarla ilgili bilgi alıp TMO yetkilileriyle görüştüler. Başkan Aydın, TMO'nun ilçede kalıcı alım merkezi kurması için girişimlerde bulunduklarını belirtti.

Geçen hafta başlayan alımlara bayram tatili nedeniyle ara verildiğini ve bayramın 3'üncü günü tekrar alımlara başlandığını söyleyen Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş ise TMO'nun ilçede kalıcı alım merkezi kurması gerektiğini ifade etti.

Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş da çiftçilerin alım merkezine ürün getirmesiyle kalıcı alım merkezinin kurulabileceğini anlattı. Aktaş, "Bugün TMO bölge müdürümüz alım istasyonuna gelerek çiftçilerimizin sorunlarını dinledi gelecek yıllarda bu yoğunlukta buğday ekimi gerçekleşirse geçici alım merkezi yerine kalıcı bir alım istasyonu yapılmasını talep ettik" diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TMO Yenişehir’de alımlara başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.