Başarılarıyla gururlandırdılar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıl dönümü nedeniyle İlçemizde düzenlenen Liseler arası Cumhuriyet konulu Kompozisyon yarışmasında, İlhan Oğuz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Gülfem BAŞEĞMEZ’in yazdığı kompozisyon ilçe birincisi oldu.

Yine, Liseler arasında düzenlenen Atletizm Dalında, aynı okuldan, Ronay ABİS ilçe birincisi, Bayanlar Atletizm takımı ilçe birincisi, Erkekler atletizm takımı ise İlçe İkincisi oldu.

İlhan Oğuz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Yenişehir Halkı ve esnafına 160 adet Türk Bayrağı hediye etti. Öğrenciler tarafından gerçekleştirilen bu etkinlik esnaf ve vatandaşlar tarafından takdir ve memnuniyetle karşılandı

Okul Müdürü Mehmet ŞAHİN, yarışmada derece alan tüm öğrencileri kutlayarak, ayrıca okul müdürlüğü olarak ilçe birincisi olan öğrencilerimizin ödüllendirileceğini belirterek, her yıl olduğu gibi bu yıl da Liseler arasında düzenlenen yarışmalarda amaçlarının tüm madalya ve ödülleri almak olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başarılarıyla gururlandırdılar

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.