Başkan Aydın, 23 Nisan kutlamalarına coşku kattı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 101’inci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları pandemi gölgesinde yapıldı ve sönük geçti. İlçe için hazırlanan kutlama programı Atatürk Anıtı önünde yapıldı ve Anıt’a çelenk sunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla son buldu.

Kutlamaların bir diğer adresinde ise Yenişehir Belediyesi tarafından yapılan etkinlikler vardı. Her biri göz dolduran etkinlikler pandemi şartları göz ardı edilmeden yapılsa da göz alıcıydı.

Gün boyunca Belediye hoparlöründen çalınan marşlar ve öğrenciler tarafından okunan şiirler, sessiz 23 Nisan kutlamalarına renk kattı.

Başkan Davut Aydın, düzenlenen gün boyunca devam eden şehir turunda Yenişehir sokaklarında çocuklarla buluştu ve onlara çeşitli hediyelerin yanı sıra bayrak verdi.

Çok sayıda araçla oluşturulan konvoyda, özellikle çocuklardan büyük ilgi gören Başkan Aydın, Yenişehir’in her noktasına 23 Nisan coşkusunu taşımayı başardı.

Hazırlanan kutlama programı, gece de devam etti. Çamlara ve balkonlara çıkarak etkinliğe alkışlarıyla destek veren vatandaşlar havai fişekler ile eğlendiler.

Başkan Aydın, 23 Nisan ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İlk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'da, Ulusal Egemenliğimizi bizlere sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları ile bağımsızlık yolunda canını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizi bir kez daha şükran ve saygıyla anıyorum. Bu duygularla, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 101’inci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aydın, 23 Nisan kutlamalarına coşku kattı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.