Başkan Çelik AK Parti İftarında Konuştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Adalet ve Kalkınma Partisi Yenişehir İlçe Başkanlığı tarafından geçen hafta düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Çınarlı Camii ve Çarşı Camii arasında bulunan Zafer Meydanı’nda yapılan İftar yemeğine, yaklaşık 3500 kişinin katıldığı bildirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili İsmet Su, Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Adalet ve Kalkınma Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi Yenişehir Kadın Kolları Başkanı Feride Karayel ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi Gençlik Kolları Başkanı Görkem Öz ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri, Muhtarlar ve Vatandaşlar katıldı.

İftar yemeğinden önce İlçe Başkanı Adnan Kamıl ile birlikte masaları tek tek dolaşan Çelik gelen misafirlere teşekkür etti.

Katılımın yoğun olduğu iftarda ilk olarak konuşan İlçe Başkanı Adnan Kamıl “Böyle güzel ve mübarek gecede bizleri ve teşkilatımızı yalnız bırakmayan Milletvekilimize, İl Başkanımıza, Belediye Başkanımıza ve tüm gönül kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Ramazanınız mübarek olsun. Katılımlarınızdan dolayı bizleri onurlandıran herkese şükranlarımı sunuyorum.’’ dedi.

Daha sonra sözü Yenişehir Belediye Başkanımız Süleyman Çelik’e bıraktı. Çelik yaptığı konuşmada; “Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Yenişehir İlçe teşkilatımızın düzenlemiş olduğu bu iftar programında sizlerle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bu anlamlı davete katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz her bir arkadaşıma bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Ramazan’ın sevgi, hoşgörü ve insani değerlerin ön plana çıktığı bir aydır. Böylesine müstesna zamanlarda bizleri bir araya getiren Ak Parti İlçe Başkanımız Adnan Bey ve teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Kıymetli kardeşlerim; Göreve geldiğimiz günden bu güne sizlerin de desteğiyle Yenişehir’imizi daha ileri noktalara taşımak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknik çalışmalarını hazırladığımız projelerimiz inşallah önümüzdeki süreçte hayata geçmeye başlayacak. İlçemiz marka şehir olma yolunda ilerleyerek Bursa’mızın parlayan yıldızı olacak. Bu güzel akşamda sözü fazla uzatmadan herkesin Ramazan-ı Şerif’ini kutluyorum. Ramazan ayının bütün dünyaya ve insanlığa huzur ve barışa vesile olmasını temenni ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum.” dedi.

Başkan Çelik’in ardından Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Millet Vekili İsmet Su ve Son olarak Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Cemalettin Torun yaptıkları konuşmalarda, ülke gündemine dair görüşlerini açıkladılar.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çelik AK Parti İftarında Konuştu

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.