Başkan Çelik Çalışmaları İnceledi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

09112015bcc1
Belediye Başkanı Süleyman ÇELİK, Yenişehir Belediyesi’nin devam eden faaliyetleri hakkında basına bilgi verdi. Basın mensupları ile birlikte ilk olarak Yenigün Mahallesi Kardelen Sokak’ta bulunan yeşil alana yapılan park inşaatını gezen Başkan Süleyman ÇELİK, çalışmaları yerinde inceledi.

Yenişehir Belediyesi tarafından yüklenici firmaya yaptırılan park alanının, çocuk oyun parkı, açık alan spor aletleri, oturma alanları, yürüyüş yolları, aydınlatmaları, sulama sistemleri ile Aralık ayı sonlarına doğru tamamlanacağını söyleyen Belediye Başkanımız Süleyman ÇELİK, “ilçemizin siteler bölgesinde artan yeşil alan ihtiyacının karşılanması ve vatandaşlarımızın modern bir park alanına kavuşmaları için bu yönde çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.
Daha sonra, 100.Yıl Mahallesi’nde devam eden ve BUSKİ tarafından yürütülen asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan ÇELİK, asfaltlama çalışmalarının hava koşulları el verdiği müddetçe ilçemizin tüm sokaklarında hız kesmeden sürdürüleceğini ifade etti.

Kültür Merkezi Yılbaşında Hizmete Girecek

100. Yıl Mahallesi’nde yaptığı incelemelerin ardından basın mensuplarıyla birlikte Kültür Merkezi İnşaatı ve yeni trafo çalışmasını ziyaret eden Belediye Başkanı Süleyman ÇELİK, % 60 seviyesinde inşaatı tamamlanan Kültür Merkezimizin, şuanda cephe giydirme, ısıtma-soğutma ve havalandırma sistemleri ile mermer zemin kaplamalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.
240 kişilik nikah salonu, 90 kişilik cep sineması, 490 kişilik konferans salonu, kafeterya ve fuaye alanlarından oluşan Kültür Merkezinin yılbaşına kadar halkımızın hizmetine sunulacağını ifade eden Belediye Başkanı Süleyman ÇELİK, aynı zamanda Kültür Merkezi önünde bulunan, 1950’li yıllarda yapılmış bina tipi ilk trafolardan biri olan ve kötü görüntü oluşturan 650 KW’lık eski trafonun kaldırılarak yerine 1000 KW’lık portatif trafonun montaj çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Her Mahalleye Bir Park

09112015bcc2
İlk etapta Yenişehir’in en büyük mahallelerinden birisi olan Yenigün’e park yapılıyor. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Yenigün Mahallesi gelişime açık olan bir bölge. İmar çalışmaları çerçevesinde belediyemize yeşil alan olarak kalan bu yere son derece modern bir park yapmak için çalışmalarımız. Burası mezbelelikti.4 dönüme yakın bir yer. İnsanımızın rahatlıkla gezinebileceği, evlatlarını, torunlarını gezdirebileceği bir park olacak. Oturma alanları, oyun grupları ve spor aletleri olacak. Sırayla diğer mahallelere de parklar yapacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çelik Çalışmaları İnceledi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.