Başkan Çelik Kurtuluş’ta

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkanımız Mahallemizde Projesinin ilki, geçen hafta, Kurtuluş Mahallesi’nde yapılan Halk Meclisi ile gerçekleştirildi. İlçemizin hızla ilerleyişinin önündeki engellerin kaldırılması, geleceğe güvenle bakabilmek, halkımızı bilinçlendirmek, onların sıkıntı ve tasalarının yanında onlarla birlikte, bir olabilmek amacıyla ilki Kurtuluş Mahallesi’nde gerçekleştirilen Halk Meclisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Belediye Meclis Üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve İlçe Yönetimi, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı İbrahim Ercan ve Belediye Daire Amirlerinin de hazır bulunduğu Halk Meclisi’nde, ilçenin önemli konularına ilişkin sorunlar ve çözüm yolları gündeme geldi.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik Kurtuluş Mahallesi Halk Meclisi’nde yaptığı konuşmada;

“Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Sizlerle birlikte, mahallelilerimizle iç içe olmayı arzu ettik, gayret sarf ettik. İnşallah biz hedeflediğimiz bu noktaya ulaşmışızdır. Biz idareciler olarak kapılarımızı hep açık tuttuk, hep açık tutacağımızı da ifade ettik. Açık olan kapılarımıza vatandaşlarımız geldi, problemlerini aktardı, bizler de sorunların çözümüne yönelik çeşitli çalışmalarda bulunduk. Bize gelemeyen, arzu eden, ilçe idaresine katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımız için tüm kadromuzla sizlerin ayağına geldik. İlçe yönetimimiz ve tüm kadromuzla sizlerin huzurundayız. Bizler hep iç içe olmayı arzu ettik, bu çalışmamızda onun bir göstergesidir. İnancımız gereği halkımıza hizmet etmeyi arzu ettik, inşallah başarabilmişizdir. Nice insanlarımız vardır ki ulaşılamaz gibi gördükleri idarecileri kendi mahallesinde görmeyi arzu etmiştir. İşte bizler burada sizlerin huzurundayız. Çok samimi olarak ifade ediyorum, bundan sonraki süreçlerde de bu çalışmalarımız artarak devam edecektir. Sözlerime son verirken sizlerden gelecek soruları, ekibimle birlikte cevaplandırmayı arzu ederim” dedi.

Kurtuluş Mahalle sakinlerinden gelen soruları detaylı bir şekilde yanıtlayan ve ilçemize kazandırılacak projelerin de müjdesini veren Belediye Başkanı Süleyman Çelik programın sonunda “Ben bugün sevinçliyim. Birlikteliğimiz inşallah bundan sonra da devam etsin. Problemleriniz bizimdir. Biz bunları problem olarak görmüyoruz, 24 saat bütün ekiplerimizle hizmet vermeye hazırız. Bu toplantımız inşallah hayırlara vesile olsun. Ayrıca yaşadığımız maden kazası ile ilgili de Allah onların yardımcısı olsun. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kurtuluş Mahallesi’nde birincisini gerçekleştirdiğimiz ve olumsuz hava koşullarına rağmen mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Halk Meclisinde, programa katılan vatandaşlara Belediye İkram Çeşmesinden çorba ikramında bulunuldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çelik Kurtuluş’ta

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.