Başkan Çelik teşekkür etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman ÇELİK, 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin bir basın açıklamasında bulundu.

 Açıklama şöyle:

“Değerli Basın Mensupları, Aziz Vatandaşlarım;

Türkiye’de tarih yazıldı. Cumhurbaşkanını ilk defa halkımız seçti. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. 30 Mart yerel seçimlerde olduğu gibi, bugün Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de büyük bir başarıya imza attık. Yerel seçimlerin hemen ardından Cumhurbaşkanlığı seçiminde de halkımız üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. Bu çok önemli destek için teşekkürlerimi sunuyorum.

Daha güçlü bir Türkiye için, daha güçlü bir gelecek için ve milli iradenin yansıması için oy kullandık. Herkes kendi iradesini sandığa yansıttı ve çok daha güzel bir ülke yolunda önemli bir adım atıldı. Daha güçlü bir Türkiye ortaya çıkacak, buna inanıyorum. Yarınlar çok daha farklı olacak. Artık Reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan’la daha farklı bir Türkiye olacak. Temel hak ve hürriyetlerin, demokrasinin olduğu, insanların rahat hareket ettiği bir Türkiye olacak.

Dostlarım;

Propaganda sürecinde ve seçim günü üstün gayretleriyle gerekliği güvenliği tesis ederek, seçimlerin en sağlıklı şekilde yapılmasını temin eden İlçe Seçim kurullarımıza, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerine ve İlçe Jandarma Komutanlığımız ekiplerine de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışmaların duyurulması noktasında yoğun destekleri olan basın mensuplarımıza da hassaten teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı Seçimi vatanımıza, milletimize, insanımıza hayırlı olsun…” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çelik teşekkür etti

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.