Başkan Sözünü Tuttu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Yenişehir Belediyespor’da keyifler yerinde.

   Pazar günü İstanbul deplasmanında Beyoğlu Yeniçarsıspor’u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi olan Yenişehir Belediyespor’da, Belediye Başkanı Davut Aydın maç sonu telefonla bağlandığı soyunma odasındaki coşkuda söz verdiği primleri tatil olmasına rağmen idman sonrası futbolculara dağıttı.

   Futbolcuları tek tek tebrik eden başkan Davut Aydın, ‘Biz söz verdiğimizde yerine getiririz. Bu zamana kadar gösterdiğiniz performans gerçekten bizleri mutlu etti. Ayaklarınıza sağlık. Pazar günü önemli bir maça çıkacağız. Zaferspor ile kendi taraftarımız önünde oynayacağımız maçta da sizlerden 3 puan bekliyorum. Sporun içinden gelen bir insanım. Futbolda üç sonuçta var bunu biliyoruz. Önemli olan iyi niyetle centilmence mücadele. Sezon başında sizlerden centilmence mücadele istemiştim ve bunu şu ana kadar gerçekleştirdiniz. Sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Bu takıma güvendik ve güvenimizi boşa çıkarmadınız. İnşallah bundan sonra da bu birlik ve beraberlik içinde centilmence mücadelemizi sürdüreceğiz. Kulüp başkanımız Serhat Savcı’da gerçekten son derece gayretli çalışıyor. Bizler görevimizi yapıyoruz. Sizlerde yapıyorsunuz. Takımın patronu Sadri hocamızdır. O ne derse odur. Sorununuz sıkıntınız olduğunda çekinmeden söyleyebilirsiniz’ dedi.

   Yenişehir Belediyespor Başkanı Serhat Savcı da futbolcu ve teknik heyeti tebrik ederek, ‘Takımdaki uyum ve arkadaşlık ilişkisi başarıyı da getiriyor. Hepinizi tebrik ediyorum. Belediye Başkanımıza da bizlere sunduğu imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

   Yenişehir Belediyespor kaptanı Taha Evke’de, Belediye Başkanı ve kulüp başkanına teşekkür ederek, ‘Sizlerin bize verdiği desteğin farkındayız. Ben ve arkadaşlarım bu bilinçle çalışıyoruz. Türkiye’de bizim kadar iyi imkanlara sahip ancak birkaç amatör kulüp vardır. Bu nedenle bizlere verdiğiniz desteğe teşekkür ediyoruz. Bu hafta sonu evimizde oynayacağımız maçta sizleri mahcup etmemek için elimizden geleni yapacağız. Söz verdiğiniz primleri tatil günü olmasına rağmen verdiğiniz içinde arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Sözünü Tuttu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.