Beğeni Topladılar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Gevher Nesibe Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi, 19 Mayıs Törenlerinde Yaptıkları Gösteri İle Büyük Beğeni Topladı.

Artvin yöresi halk oyunları gösterileri ile Yenişehir Belediye başkanı Süleyman Çelik ve Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu’nun da dikkatini çeken halk oyunları ekibini önceki gün Belediye Başkanı Süleyman çelik ve Kaymakam Suat Seyitoğlu makamlarında ağırladılar.

Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Metin Azaklı, halk oyunları ekibi ile gurur duyduklarını belirterek, ‘Gerçekten çok uyumlu bir ekip. 19 Mayıs törenlerinde yaptıkları gösteride Belediye Başkanımız ve Kaymakamımızın dikkatini çekmişler ve ekibimizi davet ettiler’ dedi.

 Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, halk oyunları ekibini tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi.

 Çelik yaptığı açıklamada, ‘Gerçekten çok güzel hazırlanmış ve uyumlu bir ekip. Kendilerini tebrik ediyorum. 19 Mayıs törenlerinde büyük bir keyif ile izledik. Başarılarının devamını dilerim’ dedi.

 Kaymakam Suat Seyitoğlu’da gençleri kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Gençlerin boş vakitlerini değerlendirmek için bu tür etkinliklere önem vermesi gerektiğini belirten Kaymakam Seyioğlu, ‘Gençler boş vakitlerini sporla, sanatla, geçirebilmeli. Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibini kutluyorum. Bizlere son derece güzel bir oyun izlettiler. İnşallah bundan sonrada bu başarılarını sürdürürler’ dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beğeni Topladılar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.