Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü başarılı polis memurlarını ödüllendirdi. Ödül törenine Kaymakam Süleyman Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker katıldı.

Polis memurlarından Çelebi İpek ödülünü,  Kaymakam Süleyman Yılmaz’ elinden aldı. İpek, titiz ve gayretli çalışması neticesinde motosiklet hırsızlığı olayının aydınlatılması ve faalinin bulunmasındaki başarısı nedeniyle ödüllendirildi.

Ödülünü Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Koç’tan alan polis memuru Çiğdem Uysal ile yine ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker’in takdim ettiği polis memuru Şeref Çağdaş Güney, ilçemizde suça sürüklenmiş ve suç işlemeye meyilli çocuklarımıza sahip çıkarak onları suçtan uzak tutmak konusundaki çabalarından dolayı ödüllendirildi. Çocukları, sosyal faaliyetlere ve okullarına yönlendirmek amacı ile hazırlamış oldukları projenin etkili olduğu ve bu çocukların yaklaşık iki aydır herhangi bir suça teşebbüs etmediklerinin altı çizildi.

Törende konuşan Kaymakam Süleyman Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Gönültaş ve ekibini övdü, polis teşkilatındaki değişikliğe dikkat çekti. “Yenişehir kamuoyunun polisi teşkilatımızın gayretli çalışmalarından memnun olduğunu biliyorum. Aynı memnuniyeti şahsım adına da belirtebilirim. Yenişehir huzurlu bir ilçe ve bu huzurlu ortamın sağlanmasında polis teşkilatımız ile Yenişehir insanının kurduğu olumlu diyalog var. Ben bu başarılı polis memurlarını kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu ödüllerin giderek geleneksel hale getirilmesi gerektiğini düşünüyorum” diyen Yılmaz, tören sonunda ödül alan polis memurlarıyla birlikte kameralara poz verdi.

Başarılı personele teşekkür plaketi ve birer adet küçük altın hediye edildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.