Belediye Başkanı Çelik Yatırımları Yerinde İnceledi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, yeni mahallelerimizde devam eden yatırımları yerinde inceledi. Başkan Çelik yeni yatırımları, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar ve Belediye Meclis Üyesi İbrahim Buran ile birlikte denetlerken, Yenişehir Belediyesi Daire Müdürlerinden de brifing aldı.

Yapılan ziyaretlerde mahalle Muhtarlarımızın da yeni taleplerini dinleyen Başkan Çelik, Yenişehir’in örnek bir ilçe yolunda hızla ilerlediğini söylerken, “Bundan sonra yapacağımız ziyaretlerde de göreceksiniz ki, Söylemiş, Ayaz, Çayırlı, Akçapınar, Karacaahmet, Akbıyık, Osmaniye, Orhaniye, Çiçeközü, Yazılı, Karamca ve Mahmudiye mahalleleri ile Boğazköy Barajı’nda” kısa sürede ciddi maliyetlerle halkımızın yaşamını kolaylaştıracak önemli hizmetlere imza atıldı” dedi.

Yeni mahallelere yapılan yatırımlarda sadece yolların asfaltlanması konusunda 2.722.000,00 TL tutarında bir maliyetle yatırım yapıldığının altını çizen Başkan Çelik, köy statüsünden mahalle konumuna kavuşan bu bölgelerimize, çevre ve meydan düzenlemeleri, çocuk oyun grupları, mahalle konaklarının kullanılabilir hale getirilmesi ve yeni yaşam alanları oluşturulmasının büyük ölçüde temin edildiğini söyledi.

Haftanın bir günü yeni mahallelerdeki yatırımlarımız için basın mensuplarımız eşliğinde bu ziyaretlerin gerçekleştireceğini ifade eden Başkan Süleyman Çelik, Bursa Büyükşehir ve Yenişehir Belediyesi olarak mahallelere yapılan hizmetlerin kamuoyuna duyurulması için böyle bir program düzenlediklerini kaydetti.

Talepler doğrultusunda yapılacak hizmetler için sık sık not aldıran Başkan Çelik, şehir merkezindeki mahallelerdeki alt yapıya da dikkat çekerek, “Alt yapıyı tamamladığımızda buralar çok daha modern hale gelecek, yağmur suyu için kazı çalışmalarımızı da bitirmek üzereyiz, inşallah kısa sürede şehir merkezimizde pırıl pırıl olacak” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye Başkanı Çelik Yatırımları Yerinde İnceledi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.