“Evde Hasta Bakım Servisi” Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediyesi “Evde Hasta Bakım Servisi” ilçemizde hizmet vermeye devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi Evde Hasta Bakım Servisi Proje Sorumlusu Psikolog Dr. Hülya Okyar, Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i makamında ziyaret ederek, Evde Hasta Bakım Servisi ve Hasta Nakil İşlemleri hakkında kendisini bilgilendirdi. Bursa Büyükşehir Belediyemizin Sosyal Hizmetler Birimi tarafından yürütülen proje, 19 Şubat 2015 tarihi itibariyle ilçemizde de hizmet veriyor.

Projenin çalışma ilkeleri hakkında Başkan Çelik’i bilgilendiren Hülya Okyar, 0224 247 53 56 numaralı telefona vatandaşlar tarafından iletilen taleplerin Merkez Birime iletilerek hizmet sürecinin başladığını ifade etti. Okyar “Evde bakıma ihtiyaç duyan ve kriterlere uyan hastaların talepleri üzerine 3 gün içerisinde Sosyolog eşliğinde giden ekiplerimiz, hasta ve hasta yakınları ile görüşüp ön bilgiyi elde ediyor. Toplanan verilerin ardından 1 hafta içerisinde hastaya kontrol amaçlı olarak sağlık personeli yönlendiriliyor. Hastanın pansuman vs. gibi işlemleri, hazırlanan program dahilinde rutin olarak gerçekleştirilerek, hijyen şartlarını koruyabilmeleri amacıyla da hasta yakınına gerekli bilgilendirmeler yapılıyor. Ayrıca ihtiyaç doğrultusunda hastaya Fizik Tedavi Uzmanı yönlendirilerek hastanın bu hizmetten de faydalanması sağlanıyor” dedi.

Evde Hasta Bakım Servisi Proje Sorumlusu Hülya Okyar yoksul ve yoksun yatağa bağımlı hastalara Doktor, Hemşire, Fizyoterapist, Psikolog ve banyo ve Ambulansla hasta nakil hizmetlerinin sunulduğunu ifade ettiği konuşmasında “Vatandaşlarımız iletişim için; 0 224 247 53 56 numaralı telefondan bizi arayabilirler” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Evde Hasta Bakım Servisi” Hizmet Vermeye Devam Ediyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.