Belge mi Ercan Özel ismi mi tedirgin ediyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir geçen hafta,  “Yenişehir Gönül Elçileri” ismiyle hazırlanan bir belgeyi konuştu. Belgenin tartışılmasının en önemli nedeni, belge içeriğinin,  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Ercan Özel’i, 2014 yerel seçimlerinde AKP’nin başkan adayı olarak önermesiydi.

Konuyla ilgili AKP İlçe Başkanı Nazif Tuna, Belediye Başkanı Bülent Cingil konuştu. Tuna, yapılanı “ terbiyesizlik” olarak değerlendirirken Cingil ’in hedefinde belgede adı geçen Ercan Özel vardı. Cingil, Kendisi, Büyükşehir Belediyemizde çalışan bir memurdur. Muhatabımız asla olamaz. Bu şekilde, adımı geçirmek suretiyle olumlu ya da olumsuz beyanat veremez. Anlaşılan o ki, adı geçen o şahıs, haddini aşmaya devam etmektedir. Amiri olmadığımdan dolayı, kendisi ile ilgili herhangi bir işlem yapmam ya da söz söylemem söz konusu olamaz. Partimiz adına, adı geçen şahıs böyle çirkinliklere alet olmuşsa, kendisi ile ilgili tasarruf yetkisi amirindedir.” Dedi ve bir anlamda Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’yi gereğine yapmaya davet etti.

Önemli açıklamalardan biri ise belge sorununun diğer muhatabı Ercan Özel’den geldi. Yeni Marmara Gazetesi’ne açıklama yapan Özel, kendisine sorulan soruyu cevaplandırırken, böyle bir belgeden haberinin olmadığın söyledi ve “ Büyüklerim, benim nerede görev almamı isterlerse, orada görev yaparım. Büyüklerim, bana Yenişehir’de bir görevi uygun görürlerse, bana düşen o görevi en iyi şekilde yapmaya çalışmaktır. Halkımıza en iyi hizmeti yapmanın gayreti içinde olurum. Ben, herkese eşit mesafede olan bir kişiyim. Ayrımcılık, asla yapamam. Yenişehir’e geldiğimde, görüştüğüm insanların hangi siyasi görüşten olduğuna bakmam. Davranışlarımı, kişilerin siyasi görüşleri doğrultusunda belirlemem. Ercan Özel isminin ön plana çıkması, Yenişehir’deki bazı kişileri rahatsız etmiş olabilir. AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Sayın Nazif Tuna ve Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Bülent Hamdi Cingil, benim çok sevdiğim büyüklerimdir. Kendileri, adeta insan sarrafıdır. Farklı insanların yönlendirmesiyle, benimle ilgili olumsuz düşünmelerini asla istemem. Bugüne kadar hiç kimseye karşı kırıcı olmadım, bugünden sonra da kırıcı olmayı düşünmüyorum. Benim tek derdim, büyüklerim tarafından bana verilen görevleri, en iyi şekilde yerine getirip, halkımıza hizmet etmektir” dedi.

Yenişehir kamuoyu ise “Belge mi Ercan Özel ismi mi tedirgin ediyor? diye soruyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belge mi Ercan Özel ismi mi tedirgin ediyor?

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.